Известие

Collapse
No announcement yet.

помогнете

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помогнете

имам проблем с алфата михме двигателя и сега не иска да запали и никой не казва точна причина един казва компутъра е гръмнал друг реле трети жички и вече незнам
    случвало ли се е на някой или поне дайте съвет

Проблемът не е в блока за управление-намира се в краката на пътника и няма как да се намокри. Търсете причината другаде, като начало подсушете всички букси и релета. Хайде успех
    Last edited by Xman; d.m.y г., 17:05.
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

много благодаря

Comment

Първоначално публикувано от violina_kn Покажи съобщение
        много благодаря
        Зад акумулатора има 3-4 релета ,провери ги тях...
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

поне да беше написал модела на двигателя

като за начало можеш да подсушиш около свещите
          ако е 8 клапанова задължително

Comment

Аз немога да разбера как така "не казва" за мен има два вариянта или отстранява проблема и си тръгваш доволен и платил или не отстранява проблема и си взимаш колата без да плащаш Кви са тия майстори и сервизи незнам - друго е ако очакваш да ти кажат кво и е и сам да си я правиш
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Аз немога да разбера как така "не казва" за мен има два вариянта или отстранява проблема и си тръгваш доволен и платил или не отстранява проблема и си взимаш колата без да плащаш Кви са тия майстори и сервизи незнам - друго е ако очакваш да ти кажат кво и е и сам да си я правиш
              гузен негонен бяга, кой е написал "майстор"

Comment

пробвай при някой по "разбиращ",
                пък колкото за по горните коментарии, азз за 1 година, собственик на Алфа,
                съм забелязал, че не навсякъдее разбират от тази марка
                успех

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                  гузен негонен бяга, кой е написал "майстор"
                  А значи ти си бил В последно време ти върви да гърмиш процесори
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ами в четвъртък ще я караме на майстор който ще я качи на компютър за да видим къде е проблема мислях че ще се оправи или че може да не е фатално но.... явно проблема е сериозен

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

благодаря на всички за съветите все пак съм и момиче предполага се че нямам опит с колите

Comment

Първоначално публикувано от violina_kn Покажи съобщение
                      ами в четвъртък ще я караме на майстор който ще я качи на компютър за да видим къде е проблема мислях че ще се оправи или че може да не е фатално но.... явно проблема е сериозен

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

благодаря на всички за съветите все пак съм и момиче предполага се че нямам опит с колите
                      има някои дребни неща,които липсват в профила ти,и идеята им е ако може някой като ги прочете да ти помогне-например нито пише откъде си нито каква е колата... иначе има в градовете и хора дето чуват петела,но като не се знае откъде си...?
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

помогнете на колегата,,днес ми писа,,ама аз му казах да си пусне тема,,все пак карам юмз

Comment

http://http://clubalfaromeo.com/foru...2%EA%E0&page=2
                          извод: AR155 + пароструйка на мотора =
                          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Що ли си миете моторите като парцала върши чудесна работа
                            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Принципно става с миене, но трябва добре да се подготвиш преди това! Не става спонтанно! Хоп и на автомивката... Даже най-добре в домашни условия, който има възможност, разбира се. За да може после Алфата хубаво да изсъхне преди да се подкара. Колата не е виновна, че й бъркаме в "нервите" по този начин...
                              Общо взето нещата стоят така - Ако искаш да направиш мечешка услуга на алфист - измий му двигателя
                              Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                              Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                              Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Working...
                              X